door
Woon Todo: de ideale app tijdens het aanschaffen van een woning

Monli heeft de eerste app in de App Store gezet, de Woon Todo app. Monli is het consumentenlabel van Topicus dat zich volledig richt op de consument.
Deze app neem jou aan de hand bij het kopen van een huis zodat je niets vergeet.

De periode die aanbreekt wanneer je een huis gaat kopen is vaak een hectische tijd, waarin je veel formulieren moet verzamelen, contracten moet ondertekenen en dat alles ook nog eens voor bepaalde deadlines.

De Woon Todo app helpt je hierbij doordat je een eigen to-do lijst bij kan houden die gemaakt is op basis van jouw koopovereenkomst tekendatum en de datum van de sleuteloverdracht.

Daarnaast weet je met de Woon Todo app precies waarvoor je bijvoorbeeld bij de notaris of hypotheekadviseur terecht kan. Kom dus voortaan altijd voorbereid op je afspraak en weet precies welke documenten je bij welke partij moet inleveren.

In de toekomst wordt de app uitgebreid met nog veel meer functionaliteiten. Bijvoorbeeld het zelf aanmaken en verwijderen van taken. Of het geven van reminders wanneer een taak bijna verloopt. Zo zorgen we ervoor dat je geen enkele taak vergeet!

Dus, ga je binnenkort een huis kopen en verhuizen, download dan snel de app in de App Store.

Bekijk de pagina van Monli op: www.monli.nl

monli-header-todo

Over de auteur
Joyce Leussink

Joyce Leussink is sinds januari bij Topicus begonnen als UX Designer nadat zij als UX Consultant binnen de internetmarketing heeft gewerkt. Zij onderzoekt de gebruiksvriendelijkheid van onze software en maakt ontwerpen die ze test bij de eindgebruiker. Daarnaast heeft ze het UX Lab binnen Topicus opgericht.