Over ons

Samenwerken. Met elkaar sparren en het dan doen. Want het kan anders. Een footprint achterlaten. Oplossingen die u verder helpen, nu en in de toekomst. Helder en voorspelbaar. Anders durven denken en doen, dát is waar Topicus voor staat.

Samen naar de top

Samenwerken met onze klanten, maar ook met elkaar. Bij Topicus werken zelfsturende scrumteams aan de doorontwikkeling van onze producten. Van standaard pakketten, SaaS producten of klantspecifieke oplossingen. Maatwerk. Als team inspelen op veranderingen met de lange termijn doelstellingen altijd in het oog. Flexibel. Snel. Elkaar inspireren om tot baanbrekende oplossingen te komen. Onze jonge talenten zijn de sleutel naar uw succes! Vandaar onze hoge klanttevredenheid en trouwe klantenbasis. Daar zijn we trots op!

Topicus Nu en Toen

In 2001 startte de Topicus Groep met het idee dat het anders kan. Beter. Software oplossingen die flexibel zijn. Toekomstbestendig. Vooruitstrevend. In korte tijd groeide Topicus naar nu ruim 550 medewerkers, verdeeld over 4 divisies met vestigingen in het centrum van Deventer, Enschede, Zwolle, Leiden en Amsterdam. Topicus Finance neemt met zijn 240 medewerkers een grote plek in. Medewerkers om trots op te zijn, stuk voor stuk.

Topicus University

Talent werkt graag met talent. Inspireert elkaar. Daagt elkaar uit. Met meer dan 85% HBO of WO scholingsniveau, heeft Topicus absolute experts in huis. Een mix van specifieke domeinkennis en specialistische ICT kennis. Investeren in de kennis van ons personeel vinden wij vanzelfsprekend. Ieder krijgt de kans zich te ontwikkelen. In project- en productmanagement, ondernemerschap en specialistische teams. Met diverse hogescholen en universiteiten richten we de Topicus University in. Door samen anders te durven denken en doen naar de top. Dát is Topicus.

Locaties

Deventer

Singel 25
7411 HW Deventer
Tel 0570 662 662

Zwolle

Zuiderzeelaan 23
8017 JV Zwolle
Tel 088 778 89 90

Amsterdam

Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
Tel 020 240 24 00

Bekijk ook eens de andere Topicus Sectoren:

Bekijk ook eens de andere Topicus Sectoren:

Meer weten over Topicus?

Durf anders te denken en te doen.

Meer weten over Topicus?

Laat uw gegevens achter op het contactformulier of neem direct telefonisch contact op via 0570 – 662 662.

Please leave this field empty.

* Verplichte velden